nedjelja, 18. kolovoza 2013.

Big Bang Theory - 1.03 - "The Fuzzy Boots Corollary"

1. min. - nakon 4 dana igranja kompjuterske igrice, Sheldon, Leonard, Howard i Raj su pred konačnim obračunom, uzbuđenje je na vrhuncu. Klasika - 8.1.

2. min. - Sheldon izdaje svoje prijatelje u odlučujućem trenutku i odlazi na e-Bay prodati svoj mač; taj mač kupuje Howard - 8.3.

3. min. - oni čuju Penny na stepeništu; Leonard joj odnosi poštu koju je zapravo ukrao iz njenog sandučića; ona je, međutim, na hodniku sa svojim novim tipom - 8.0.

4. min. - Leonard je razočaran; Howard se zanima za detalje, Sheldon ga uvjerava da je tako moralo biti - 7.8.

5. min. - Leonard je u potrazi za utjehom zbog razočaranja s Penny; Howard mu govori iz svoga bogatog iskustva stalkera - 7.7.

6. min. - Leonard prilazi svojoj kolegici Leslie i prilično znanstveno joj predlaže da izađu; klasika, iako nije jedna od mojih omiljenih - 8.1.

7. min. - Leslie i Leonard testiraju svoju međusobnu kompatibilnost i ljube se - 8.0.

8. min. - Leslie daje ocjenu poljupca i odbija Leonarda; ostala trojica igraju igru u stanu i diskutiraju o robotici - 8.1.

9. min. - Howard i Raj dolaze do teze da je Sheldon možda robot; vraća se i Leonard, loše raspoložen, a Sheldon već vidi da mu dolaze teška vremena s deprimiranim sustanarom - 7.9.

10. min. - Howard ih vodi na svoj kurs latino-plesova, kako bi ondje upoznao Leonarda sa kakvom ženom; dame, koje tamo dolaze, su malo stariji semestri - 7.4.

11. min. - slijedeći dan - Leonard je deprimiran i kupa se u samosažaljenju, pjeva tužne pjesme; Sheldon je užasnut, jer prepoznaje sve simptome od prije, i pokušava pomoći Leonardu - 7.7.

12. min. - Sheldon ga tješi i uvjerava da ga Penny nije odbila, pošto je on nikad nije ni pozvao da iziđu; Leonard nato odlazi i pita Penny da izađe s njim na večeru - 7.9.

13. min. - ona pristaje, ali misli da će izaći sa cijelim njihovim društvom, što joj ovaj i potvrđuje - 7.6.

14. min. - Leonard je nervozan, a Sheldon mu svojim skromnim sredstvima i iskustvom po tim pitanjima pokušava pomoći - 7.3.

15. min. - Leonarda hvata panika da će ispasti totalni kreten, a Sheldon čini što može da mu pomogne. Poprilično banalan dio - 7.1.

16. min. - Još malo panike, bez nekih bitnih novih momenata - 6.8.

17. min. - Leonard ipak odlazi i nalazi se s Penny, ali razgovor se vuče, jer njih dvoje nemaju baš nekih zajedničkih tema za razgovor - 7.3.

18. min. - Leonard se raspituje kod Penny za tipa s kojim ju je vidio; za nju je to bio samo seks bez nekog značenja, kako bi prebrodila rastanak sa svojim bivšim momkom - 7.7.

19. min. - Leonard pokazuje Penny, kako bi je impresionirao, trik sa maslinom u čaši - 7.5.

20. min. - Leonardu maslina pada pod stol; on ide za njom i udara glavom o stol, od čega krvari; oni odlaze kući i rekapituliraju što se je desilo (to nismo vidjeli) - 7.7.

21. min. - Penny ga pita da li je to bio izlazak, što on negira, ali pred svojim drugarima, naravno, priznaje kako je bilo super - 7.5.

Ocjena - 7.69.

Nema komentara:

Objavi komentar