nedjelja, 18. kolovoza 2013.

Big Bang Theory - 1.02 - The Big Bran Hypothesis

Opis i ocjene po minutama:

1. min. - četvorica štrebera za večerom, što znači, gomila raznoraznih alergija i s tim povezanih opasnosti; na vratima je Penny i Leonard razgovara s njom; upucava se, ali prilično smotano - 7.2.

2. min. - tokom razgovora, ostala trojica izlaze iz stana; Howard se odmah upucava na ruskom, Sheldon je racionalan kao i obično, a Raj šuti ko riba - 7.4.

3. min. - Leonard je poziva na jelo i gledanje "Supermana", a to završava sa Sheldonovim produciranjem i svađom oko realističnosti filmova o Supermanu; Sheldon je u formi - 7.8.

4. min. - u žaru diskusije ne primjećuju da su se zaključali u hodniku - 7.7.

5. min. - Penny je zamolila Leonarda da sačeka isporuku namještaja za nju; radnici ostavljaju namještaj na ulazu i odlaze, Leonard i Sheldon ga moraju tegliti gore; Sheldon je skeptičan da bi u tome mogli uspjeti, Leonard kao i uvijek optimističan - 7.5.

6. min. - uz malo fizike i pokoju nezgodu, namještaj je donesen gore - 7.3.

7. min. - njih dvojica su u stanu od Penny; Sheldon j zgrožen neredom u njemu i odlučuje nešto poduzeti po tom pitanju, a Leonard se žestoko protivi tome; Sheldon je genijalan sa svojim neurozama - 7.8.

8. min. - Sheldon počinje spremati po njenom stanu, Leonard želi da ovaj prestane s tim; dolazi i Penny, i Sheldon poludi kad ova baci jaknu na kauč - 7.7.

9. min. - noć je, Leonarda budi buka u stanu; on nalazi Sheldona u stanu od Penny kako uređuje stan - 7.5.

10. min. - prepirka njih dvojice u stanu od Penny; genijalna primjedba Sheldona o tome da trebaju pričati dubokim glasom - 8.0.

11. min. - Leonard se na kraju pridružuje Sheldonu; ujutro je ispavan i vedar, ali je Leonard loše raspoložen - 7.8.

12. min. - prva rasprava o Sheldonovom neshvaćanju sarkazma; Penny se budi i užasnuta je; traži od Leonarda nazad ključ od svog stana (dala mu ga je zbog namještaja) - 7.7.

13. min. - Penny je ljuta; Leonard je shvaća i ispričava se, Sheldonu nije jasno u čemu je problem - 7.9.

14. min. - kad su ostali nasamo, Leonard traži od Sheldona da se ispriča Penny; ovaj to i čini, i ne propušta da napravi malo reklamu za svoga sustanara kao sjajnog ljubavnika, našto bi ovaj najradije propao u zemlju - 8.1.

15. min. - Penny sreće raja na stepeništu i žali mu se na Leonarda i Sheldona; ovaj se isključio i misli o nečemu sasvim drugom; tako-tako, standardna sitcom-tema - 7.6.

16. min. - "razgovor" na stepenicama (tehnički gledano, pričala je samo Penny) se nastavlja; nakon toga, Raj dolazi u stan i donosi hranu - 7.4.

17. min. - Raj prepričava svoj razgovor s Penny, od koga je zadržao samo njen zagrljaj na kraju - 7.2.

18. min. - Leonard želi gurnuti pismo isprike ispod ulaznih vrata kod Penny, ali se ona pojavljuje na vratima i on joj čita svoje pismo isprike, uz dosta okolišanja; ona i njega grli, on ostaje bez teksta - 7.7.

19. min. - njih četvorica su u njenom stanu i pomažu joj sklopiti IKEA regal, ali pritom kompliciraju do besvjesti - 8.0.

20. min. - nakon što su smislili kakve im sve dodatne high-tech komponente trebaju za regal, oni odlaze bez pozdrava i ostavljaju Penny samu u stanu - 7.9.

Ocjena - 7.66.

Nema komentara:

Objavi komentar